De 5 garanties van Mijnhuis-online

1) Zelf inzicht in je energieverbruik met Wendy

Met de producten van Mijnhuis-online krijg je op een makkelijke manier inzicht in je energieverbruik. Bijvoorbeeld met Wendy, de slimme energiemonitor van Mijnhuis-online. Wendy houdt bij hoeveel stroom je verbruikt per uur, dag, week, maand en jaar.

Lees verder...

2) Je verbruiksdata is altijd van jou

Mijnhuis-online verzamelt met behulp van Wendy allerlei gegevens over jouw energieverbruik, om je een zo goed mogelijk bezuinigingsadvies te kunnen geven. Deze gegevens worden niet opgeslagen in een grote database, niemand anders dan jij en de adviseur van Mijnhuis-online hebben toegang tot deze gegevens.

Lees verder...

3) Altijd actuele metingen bij de hand

Met behulp van OnsDisplay heb je altijd actuele metingen bij de hand. Zo heb je een concreet beeld van je energieverbruik en weet je waar je het makkelijkst kunt bezuinigen op je energierekening. Met de producten van Mijnhuis-online meet je niet alleen het stroomverbruik van je huishouden, maar ook het water- en gasverbruik.

Lees verder...

4) Wij zijn er voor de bewoner

De bewoner is het belangrijkst voor Mijnhuis-online. Wij denken vanuit wat het beste is voor de klant, niet vanuit wat het beste is voor het bedrijf. Zo ben je ervan verzekerd dat wij altijd jouw belangen voorop hebben staan, en je dus altijd beter wordt van het gebruiken van producten van Mijnhuis-online.

Lees verder...

5) Onafhankelijk van je energieleverancier

Mijnhuis-online is volledig onafhankelijk van je energieleverancier. Het maakt absoluut niet uit of je nu een contract hebt bij Nuon, Eneco of Essent: Mijnhuis-online is er voor je.

Lees verder...