Garantie 3: Altijd actuele metingen bij de hand

Met behulp van OnsDisplay heb je altijd actuele metingen bij de hand. Zo heb je een concreet beeld van je energieverbruik en weet je waar je het makkelijkst kunt bezuinigen op je energierekening. Met de producten van Mijnhuis-online meet je niet alleen het stroomverbruik van je huishouden, maar ook het water- en gasverbruik.

Dit kun je meten door gebruik te maken van de speciale sensoren die Mijnhuis-online aanbiedt. Zo is er de elektriciteitssensor, die inzicht geeft in het stroomverbruik in uw woning. Zo zijn er ook water- en gassensoren, die alles nauwkeurig voor je bijhouden. Er is ook een speciale meter voor de productiviteit van zonnepanelen, de brutoproductiemeter. Zo kun je precies zien hoe effectief jouw zonnepanelen nu eigenlijk zijn. OnsDisplay werkt samen met Wendy, de energiemonitor van Mijnhuis-online. De thermostaat kan zowel draadloos als met een kabel aangesloten worden op Wendy. Op het scherm is in een oogopslag de belangrijkste informatie te zien, zoals de temperatuur in huis en het energieverbruik.

OnsDisplay werkt samen met Wendy, de energiemonitor van Mijnhuis-online. De thermostaat kan zowel draadloos als met een kabel aangesloten worden op Wendy. Op het scherm is in een oogopslag de belangrijkste informatie te zien, zoals de temperatuur in huis en het energieverbruik.

Ook zonder internetverbinding blijft de data op OnsDisplay actueel. Zo kun je ook zonder internetverbinding prima terugzien hoeveel stroom, gas en water je verbruikt. Het voordeel van het hebben van een internetverbinding is dat je dan alle gegevens ook op je tablet of smartphone kunt zien, maar een internetverbinding is dus geen vereiste.

Garantie 1:
Zelf inzicht in je energieverbruik
Garantie 2:
Je verbruiksdata is altijd van jou
Garantie 3:
Altijd actuele metingen bij de hand
Garantie 4:
Wij zijn er voor de bewoner
Garantie 5:
Onafhankelijk van je energieleverancier