Garantie 4: Wij zijn er voor de bewoner

De bewoner is het belangrijkst voor Mijnhuis-online. Wij denken vanuit wat het beste is voor de klant, niet vanuit wat het beste is voor het bedrijf. Zo ben je ervan verzekerd dat wij altijd jouw belangen voorop hebben staan, en je dus altijd beter wordt van het gebruiken van producten van Mijnhuis-online.

Zo verzorgt Mijnhuis-online gratis de data-opslag voor je, zodat je altijd inzicht hebt in je verbruiksdata. Vanzelfsprekend is deze data alleen voor jou en je adviseur toegankelijk. Toegang tot je data kan makkelijk en snel door gebruik te maken van de website op je smartphone, tablet of computer.

De adviezen van de deskundigen van Mijnhuis-online zijn er dan ook om ervoor te zorgen dat jij geld bespaart op je energierekening, op de meest efficiënte manier. Je behoudt je producten van Mijnhuis-online ook gewoon als je gaat verhuizen of als je overstapt naar een andere energieleverancier. Want Mijnhuis-online is onafhankelijk van energieleveranciers om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Wist u dat Mijnhuis-online ook op uw specifieke situatie aangepast kan worden? Met de flexibele configuratiemogelijkheden zijn al vele 'niet helemaal standaard' oplossingen uitgerold!

Garantie 1:
Zelf inzicht in je energieverbruik
Garantie 2:
Je verbruiksdata is altijd van jou
Garantie 3:
Altijd actuele metingen bij de hand
Garantie 4:
Wij zijn er voor de bewoner
Garantie 5:
Onafhankelijk van je energieleverancier