SmartLight systeem

SmartLight E27 LED Wit
SmartLight E27 LED Wit
v.a. € 25,95
SmartLight GU10 LED Spot
SmartLight GU10 LED Spot
€ 45,95
SmartLight RGBW LED-strip
SmartLight RGBW LED-strip
€ 99,95
SmartLight Gardenspots Wit
SmartLight Gardenspots Wit
€ 99,95

De SmartLight lichtbronnen van Mijnhuis-online combineren energiezuinig LED-licht met slimme draadloze technologie. Alle SmartLight lampen zijn volledig dimbaar via OnsDisplay of je smartphone en je hoeft dus geen dimschakelaar te installeren. Je vervangt je traditionele lampen in een handomdraai voor SmartLight LED lampen van Mijnhuis-online. Het licht is van zeer hoge kwaliteit en lijkt op het licht van een gloeilamp, maar dan tot wel 80% energiezuiniger. De draadloze LED Lampen geven helder licht, zowel diverse wit- als kleurtinten.
Het is ook mogelijk om verschillende sferen in te stellen zodat je met één druk op de knop je woonkamer omtovert in een thuiscinema of een comfortabele plek om te lezen creëert.

Comfort en besparing komen met de SmartLight LED lampen van Mijnhuis-online samen! Alle SmartLight lampen zijn energiezuinig en kwikvrij.

 

Stel het licht in naar eigen voorkeur

De verschillende lampen variëren in kleurbereik. Zo zijn de lichtbronnen verkrijgbaar in een breed scala aan wit-tinten, van heldere kantoorverlichting tot sfeervol warm wit en alles ertussenin. Met de SmartLight RGB varianten kun je alle kleuren van de regenboog in huis halen. Kies zelf welke kleur past bij jouw stemming en interieur!

 

Bedien SmartLight met smartphone of tablet

SmartLight verlichting kun je eenvoudig bedienen met de afstandsbediening, je smartphone, tablet en zelfs de computer. De afstandsbediening is los verkrijgbaar. Via de Mijnhuis-online APP of het Portal kun je de verschillende SmartLight lichtbronnen koppelen en scenes instellen. Hoe werkt dat precies? Simpel: de lichtbronnen draai je in jouw eigen lamp, zoals je bij een normale lamp zou doen. Vervolgens verbind je de lampen draadloos met Wendy. En kun je de slimme SmartLight lampen naar voorkeur instellen en alle mogelijkheden van het Mijnhuis-online SmartLight systeem benutten!

 

Vele extra mogelijkheden

Naast het functionele doel van verlichten heeft SmartLight vele extra mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de lampen via een schermerschakelaar automatisch in te schakelen zodra het buiten donker wordt. Het is zelfs mogelijk om dankzij de SmartLight lichtbronnen inbrekers buiten de deur te houden met de aanwezigheidssimulatie. Doordat de SmartLight lampen rond door jou ingestelde tijden worden ingeschakeld lijkt het alsof je echt thuis bent. Dit ontmoedigt inbrekers, en maakt je huis dus veiliger.

Stel zelf uw SmartLight pakket samen

Mijnhuis-online SmartLight heeft een aantal pakketen (binnenverlichting), er zijn ook oplossingen voor buitenverlichting. Ook is het heel eenvoudig zelf samen te stellen en uit te breiden. De basis bestaat uit Wendy, de Mijnhuis-online APP en twee E27 lampen of Smart pluggen (t.b.v. schemerlampen). Via onze Aanvraag offerte kan dit worden uitgebreid met meerdere lampen, pluggen, tuinverlichting, extra schakelaars e.d. Heeft u bepaalde ideeen, welke u niet op de website terug vindt? Neem dan contact met ons op, wie weet ligt de oplossing erg dichtbij!

Anderen bekeken

SmartLight E27 Led Wit
SmartLight E27 Led Wit
Wendy
Wendy
Energiemonitor
Energiemonitor
SmartLight GU10 LED Spot
SmartLight GU10 LED Spot
OnsDisplay
OnsDisplay