Automatische verlichting, nooit meer onnodig de verlichting laten branden

Automatische verlichting, het woord zegt het al; automatisch. Wendy, de slimme energiemonitor van Mijnhuis-online houdt voor je bij of er mensen thuis zijn of niet. Als dit niet zo is gaat het licht automatisch uit, dit zal energie besparen. Ook als het te donker wordt zullen de lichtsensoren dit detecteren en de informatie doorgeven aan Wendy. Zij zal ervoor zorgen dat het licht aan gaat. Hoe fijn is het, dat je naar bed toe gaat en de verlichting automatisch uitgaat? Als je thuis komt na een avondje uit of een vakantie en de verlichting gaat automatisch aan door middel van bewegingssensoren?

Dit is niet alleen een handige manier om energie te besparen, maar ook een goede manier om inbrekers aan het licht te brengen. Als je buren bijvoorbeeld weten dat je op vakantie bent, en het licht gaat plotseling aan, dan zien zij wie er in huis zijn en kunnen de politie waarschuwen.

Met automatische verlichting van Mijnhuis-online hoef je dus nooit meer terug te fietsen om het badkamerlicht uit te zetten. Automatische verlichting is daarmee een geschikte energiebesparingstool en brengt daarnaast een extra veilig gevoel met zich mee wanneer je niet thuis bent.

Lees verder...