Brandvrij

Brand in je woning, dat wil je nooit (meer) meemaken. Het is daarom vanzelfsprekend dat je er alles aan doet om je woning zo brandveilig mogelijk te maken. Voor je gezin en voor jezelf. Met Brandvrij van Mijnhuis-online kies je voor een gemakkelijke en eenvoudige oplossing om je tegen het gevaar van brand en rook te beschermen. Zodra er rook of brand wordt gedetecteerd, hoor je een alarm of zie je met een extra smartplug ook je lampen knipperen, of allebei. Met brand- en rookdetectiemelders op verschillende plekken in je woning kun je rustig gaan slapen. Maar ook als je niet thuis bent, kun je gealarmeerd worden. Dat geeft een gerust gevoel. Wilt u een betrouwbare oplossing voor brandveiligheid? Kies voor Brandvrij van Mijnhuis-online.

Initiates file downloadDownload de brochure

Opens internal link in current windowTerug naar momenten

Voordelen

Alarmering in huis via licht en/of geluid

Alarmering op afstand via smartphone of e-mail

Rookmelders in afgezonderde ruimtes (garage) verbinden

Koppel uw gegevens aan meldingen van anderen, bijvoorbeeld ouders

Onderdelen

Het pakket bestaat uit:

Wendy

Rookmelder 2x

 

Het pakket werkt als volgt:

Met brandvrij van Mijnhuis-online worden de meldingen van rookmelders over al beschikbaar. De rookmelders alarmeren altijd individueel. Wanneer er een koppeling gemaakt wordt met Wendy wordt de alarmering naar uw telefoon verstuurd.

Ook is het mogelijk om smart pluggen, met bijvoorbeeld verlichting, te laten knipperen om slecht horenden ook te waarschuwen.

Daarnaast kan het systeem uitgebreid worden met sirenes, welke als verlengstuk van rookmelders in afzonderlijke ruimtes zoals zolder of garage dienen. Wanneer de rookmelder af gaat, gaat de sirene ook af en weet u altijd direct dat er iets aan de hand is.

 

 

Opties

Het pakket kan uitgebreid worden met:

Rookmelders

Sirenes

Smart pluggen

Kies voor gemak en comfort

Vul uw gegevens in en maak je interesse in dit moment kenbaar. Wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van Mijnhuis-Online.

Kijk verder

Mijnhuis-online is een stap voor stap uitbreidbaar automatiseringspakket. Heeft u ook al verder gekeken naar andere mogelijkheden?

Veiligheid
Gemak

Meer besparing
Comfort

Meer besparing
Inzicht

Opbrengstgarantie
Duurzaam