Wendy, jouw slimme energiemonitor

Wil jij graag inzicht in jouw energieverbruik? En wil je deze informatie gebruiken om te besparen op jouw energiekosten (Rekenvoorbeeld)? Wendy stuurt alle producten van het Mijnhuis-online systeem aan. Zo kun je bijvoorbeeld met de Slimme thermostaat je verwarming op afstand regelen. Of zet het SmartLight systeem je verlichting automatisch aan als het donker wordt. Deze en nog vele andere gemakken ervaar je met Wendy, jouw slimme energiemonitor.

Breid Wendy met nu de gratis contractmanager uit! Met de contractmanager van Mijnhuis-online krijgt u nog beter grip op uw verbruik! 

Bekijk ook de App van Mijnhuis-online.

312,-
v.a. 299,-

Anderen bekeken

Wendy
Wendy
OnsDisplay
OnsDisplay
SmartPlug
SmartPlug
Slimme Thermostaat
Slimme Thermostaat
Energiemonitor
Energiemonitor

Besparing, comfort en veiligheid met Wendy

Wendy automatiseert je woning en is daarmee het centrale punt van een slim huishouden. Wendy bevindt zich in je meterkast en is een energiemonitor en woning-automatiseringscomputer ineen. Ze is direct verbonden met de slimme meter en eventuele andere meters. Op die manier is zij aangesloten op de belangrijkste systemen die te maken hebben met energie: elektra, water en gas.

Wendy ontvangt informatie over het gebruik van elektriciteit, gas en water en toont je real-time de verbruiksinformatie van je woning op aantrekkelijke wijze op je computer, tablet en/of smartphone. Indien je een display in je woonkamer hebt hangen, kun je ook daar de verbruiksinformatie op zien. Wendy kan je per apparaat laten zien hoeveel het verbruikt. Ook kun je apart bijhouden wat je verbruikt aan water, gas, stroom en eventuele opbrengst van je zonnepanelen. Op Wendy is ook een e-mailmanager aanwezig. Daarmee ontvang je, indien gewenst, bij relevante gebeurtenissen een email. Je kunt Wendy namelijk ook gebruiken om je huis mee te beveiligen.

Wendy werkt ook zonder internet. Via haar ingebouwde webserver toont ze in een internetbrowser op een lokale website informatie over je woning en gekoppelde systemen. In een logboek is een overzicht te vinden van alle activiteiten en statistieken die door Wendy zijn bijgehouden. Zelfs zonder internet blijven veel van de mogelijkheden van Wendy beschikbaar.

Energiemonitor Wendy

Met wisselende prijzen voor stroom, gas en water is het vanzelfsprekend dat huishoudens steeds bewuster omgaan met de uitgaven. Door je verbruik van stroom, gas en water met Wendy te monitoren, krijg je beter inzicht in de kosten. Gebruik deze kennis om duurzame, besparende beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen. Met de energiemonitor van Mijnhuis-online weet jij altijd waar je aan toe bent.

 

Regel automatisch je verlichting met Wendy

Automatisch licht in je woonkamer wanneer het buiten donker wordt? Lig je in bed en staat het licht in de bijkeuken nog aan? Dan gaat het licht in de bijkeuken vanzelf uit omdat er geen beweging wordt gedetecteerd. Kortom, licht op de goede plek en het goede moment, zonder dat je daarover hoeft na te denken. Dat is pas gemak en comfort. Wanneer je gebruik maakt van het SmartLight systeem kun je profiteren van meerdere functionaliteiten. Zo regelt het systeem flexibele en op beweging afgestemde verlichting. Daarnaast kun je aanwezigheid simuleren en staat de verlichting nooit onnodig aan. Wat makkelijker kan, moet je ook makkelijker doen. Zo kun je zonder zorgen genieten van jouw huis.

 

Warmte en comfort met de Slimme thermostaat

Een warm huis is een fijne plek om thuis te komen. Warmte om samen te eten, samen te spelen maar ook om te rusten na een drukke dag. Niet alleen de woonkamer, ook de andere ruimtes in de woning dienen comfortabel en warm genoeg te zijn. Denk aan de kinderkamer waar de baby ligt te slapen. Of de werkkamer waar je overdag veel verblijft. Met de Slimme thermostaat van Mijnhuis-online zijn al deze leef zones per stuk optimaal te verwarmen. Niet te veel natuurlijk. Want als je er niet bent hoeft het ook niet warm te zijn.

 

Werkt mijn zonne-installatie wel?

Het was een flinke investering, maar nu liggen ze dan allemaal op je dak. Een groot aantal dat jouw woning van groene stroom gaat voorzien. De installateur of jijzelf hebben aan alles gedacht, de juiste materialen en apparatuur. Alles is in orde. Maar is dat wel zo? Mijnhuis-online geeft 24 uur per dag inzicht in de opbrengst en prestatie van de zonne-installatie. Op basis van statistieken kun je zien hoeveel energie er per dag, maand en jaar wordt opgewekt. Nog belangrijker: als er een storing optreedt, krijg je bijvoorbeeld via email een melding van de storing. Uiteraard is dit ook te zien op het OnsDisplay van Mijnhuis-online.

Meerdere varianten

Wendy is leverbaar in meerdere varianten:

Wendy - EM v.a. €312,-  €299,- euro
Wendy - PV v.a. €399,- euro
Wendy - HO v.a. €499,- euro

Wilt u weten welke Wendy het meest geschikt voor uw situatie is? Vraag een offerte aan!