Leefstijlmonitor

Bent u als mantelzorger (mede) verantwoordelijk voor een geliefde? Mijnhuis-online biedt u de mogelijkheid om op afstand het leven van deze persoon in de gaten te houden. Mijnhuis-online registreert op een groot aantal kritische punten het gebruik van de woning en bekijkt 24 uur per dag of er onverwachte dingen gebeuren. Als mantelzorger wordt u dagelijks op de hoogte gehouden door middel van een email- of SMS-bericht. Krijgt u een verontrustende mededeling, dan kunt u zelf poolshoogte nemen of iemand vragen om even langs te gaan bij uw geliefde. Mijnhuis-online biedt hiermee de ideale oplossing om voor elkaar te zorgen.

Initiates file downloadDownload de brochure

Opens internal link in current windowTerug naar momenten

Voordelen

Toe te voegen in bestaande Wendy

Elke uitbreiding van Mijnhuis-online zorgt voor betere gegevens

Zowel per e-mail als SMS te berichten, binnenkort ook via zorgcentrale

Ontworpen om voor elkaar te zorgen, ook zonder verzorging

Onderdelen

Het pakket bestaat uit:

Wendy inclusief slimme meter kabel

Het pakket werkt als volgt:

Met de leefstijlmonitor van Mijnhuis-online zijn uw geliefden optimaal op de hoogte hoe het met u gaat. Alle beschikbare data wordt gebruikt voor de leefstijlmonitor. Bijvoorbeeld "langere tijd inactief" als "niet opgestaan" worden vermeldt. Deze meldingen worden verstuurd naar (mantel)zorgers of zorgcentrale.

Het systeem kan uitgebreid worden met extra bewegingsmelders en andere sensoren afhankelijk van wat u al heeft en uw persoonlijke situatie.

Opties

Het pakket kan uitgebreid worden met:

Kies voor gemak en comfort

Vul uw gegevens in en maak je interesse in dit moment kenbaar. Wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van Mijnhuis-Online.

Kijk verder

Mijnhuis-online is een stap voor stap uitbreidbaar automatiseringspakket. Heeft u ook al verder gekeken naar andere mogelijkheden?

Veiligheid
Gemak

Meer besparing
Comfort

Meer besparing
Inzicht

Opbrengstgarantie
Duurzaam

Veiligheid
Alarmering (ook via smartphone)