Zonbewaking

Het was een forse investering, maar nu liggen ze dan allemaal op je dak. Een groot aantal zonnepanelen die jouw woning van groene stroom gaan voorzien. De installateur of jijzelf hebben aan alles gedacht, de juiste materialen en apparatuur. Alles is in orde. Maar is dat wel zo? Mijnhuis-online geeft 24 uur per dag inzicht in de opbrengst en prestatie van de zonne-installatie. Op basis van statistieken kun je zien hoeveel energie er per dag, maand en jaar wordt opgewekt. Nog belangrijker: als er een storing optreedt, krijg je bijvoorbeeld via email een melding van de storing. Uiteraard is dit ook te zien op het OnsDisplay van Mijnhuis-online.

Initiates file downloadDownload de brochure

Opens internal link in current windowTerug naar momenten

Voordelen

Inzicht in de eigen opgewekte energie

Weet wat er daadwerkelijk terugverdiend wordt

Controle of de installatie optimaal functioneert

Vergelijk opbrengst met anderen

 

Wat kan Zonbewaking van Mijnhuis-online meer dan andere apps?

App van de fabrikant

Slimme Meter app

Zonbewaking

Energieproductie in kWh

Energieproductie in euro's

Netto verbruik in kWh

Teruglevering van stroom

Werkt zonder internet

Onderdelen

Zonbewaking bestaat uit:

Wendy inclusief brutoproductiemeter

 

Zonbewaking werkt als volgt:

De PV-bewaking registreert voor jou of je zonnepanelen nog goed functioneren. Je kunt dit terugzien via de website Mijnhuis-online op je computer, tablet en smartphone. Heb je een OnsDisplay in je woonkamer hangen, dan kun je ook daar alles op zien.

Geef je installateur toegang, via zijn eigen login. Zo kan hij voor jou op afstand controleren of je zonne-installatie in optimale conditie is. Indien er problemen zijn, kan hij direct actie ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan verminderde opbrengst door bladeren.

Opties

Het pakket kan uitgebreid worden met:

OnsDisplay

Kies voor gemak en comfort

Vul uw gegevens in en maak je interesse in dit moment kenbaar. Wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van Mijnhuis-Online.

Kijk verder

Mijnhuis-online is een stap voor stap uitbreidbaar automatiseringspakket. Heeft u ook al verder gekeken naar andere mogelijkheden?

Meer besparing
Inzicht

Veiligheid
Gemak

Veiligheid
Alarmering (ook via smartphone)

Meer besparing
Comfort