Vakantie-checklist van Mijnhuis-online

Wanneer u op vakantie gaat, gaat daar vaak een uitgebreide voorbereiding aan vooraf. Alles wat mee op reis gaat moet voor elkaar zijn, maar ook thuis moet er één en ander gebeuren. Mijnhuis-online heeft een vakantie checklist opgesteld. Hiermee verhoogt u de veiligheid van de woning en maakt u zo min mogelijk (energie)kosten.

Zet uw thermostaat in vakantiemodus

Door de vakantiemodus op uw thermostaat te activeren blijft de verwarming uit en bespaart u gas. Met OnsDiplay met thermostaat-functie kunt u in de vakantiemodus aangeven wanneer u weer terug komt, zodat de thermostaat automatisch het programma weer inschakelt. Bent u toch iets eerder of later weer thuis? Dan past u dit via uw smartphone eenvoudig aan. Heeft u nog een traditionele thermostaat, zet deze dan laag.

                                                                        "Denk ook aan de warmwaterboiler"

Simuleer uw aanwezigheid

Niet alleen belangrijk bij vakanties maar ook wanneer u 's avonds (laat) thuis komt. Zorg ervoor dat 's avonds enkele lampen aan gaan. Dit maakt het voor inbrekers lastiger om in te schatten of u thuis bent.

                                                                    "Licht zet inbrekers in het zicht"

Met de automatische verlichting gaan een aantal lampen aan zodra het donker wordt, zonder dat u iets hoeft te doen. De lampen gaan niet elke avond op exact dezelfde tijd aan en uit. Zo valt het niet op dat dit automatisch gaat.

Zet zo veel mogelijk apparaten uit

Zet apparaten zoals televisies, spelcomputers, magnetrons en de deurbeltransformator uit. Ook uit de stand-by modus. Maar vergeet ook zeker uw tweede koel- of vrieskast in een bijkeuken niet. Laat uw internetverbinding aan staan om Wendy aan te kunnen sturen op afstand.

Wilt u meer informatie over de slimme, energiebesparende oplossingen van Mijnhuis-online? Neemt u dan nu contact op via info@remove-this.mijnhuis-online.nl of 072-576 2550.

Wij gaan zelf van zaterdag 25 juli tot en met zondag 2 augustus op vakantie.